top of page
Novi Logotip Ecover.png

Zdravo čiščenje

Vaši krožniki so zdaj čisti in sijoči... a ste kdaj pomislili, kaj se zgodi, ko izvlečete zamašek in izpustite umazano vodo iz pomivalnega korita? Umazana voda ne izgine čudežno (!), Dejansko odteče in konča v kanalizaciji. Umazanija nikoli ne izgine, se samo premakne iz enega kraja v drugega in to je tisto, čemur pravimo paradoks čiščenja. 

 

Danes je dokazano, da tako običajna, kot Ecover čistilna sredstva enako dobro prenašajo umazanijo iz enega mesta na drugega. Ampak slaba stran uporabe običajnih izdelkov je, da ti vsebujejo kemikalije. Ko prenašajo umazanijo, za seboj pustijo škodljive strupe ... na vaših delovnih površinah, v kuhinjskem koritu ali na vaših krožnikih. Čiščenje s škodljivimi kemikalijami v običajnih čistilih samo še poveča celoten problem!!

 

Dobra, Slaba in Grda. Obstajata dve vrsti umazanije, dobra in slaba. Dobra (a grda) umazanija so madeži od trave na oblačilih vaših otrok ali blatne stopinje na vaših tleh. Slaba (in prav tako grda) umazanija so ostanki hrane na umazanih krožnikih ali madeži, ki ostanejo v straniščih. Če slaba umazanija ostane na ta način, začnejo rasti bakterije. Vendar ne potrebujete škodljivih kemikalij (kot so amonijak in belilo) ali antibakterijskih proizvodov za odpravo te vrste umazanije!

 

Z zdravim čiščenjem…  (Ecover izdelki vsebujejo le naravne sestavine), boste obdržali vaše površine čiste že v samem začetku, s tem ne bodo zanimive bakterijam in ti mali vsiljivci ne bodo vstopili skozi vaša vrata.

 

bottom of page