EQUILIBRA

ALOE robčki za intimno nego 12 kosov

939 getimage.jpg
ALOE robčki za intimno nego

Robčki Aloe za intimno higieno Equilibra® so razviti za osebno higieno, vsebujejo aloe vero, mlečno kislino in ognjičem. Izdelani iz mehke, 100% biorazgradljive tkanine, ki jo je mogoče odvreči v stranišče, nudijo higieno in udobje tudi na prostem, pri čemer popolnoma upoštevajo fiziologijo intimnih delov telesa, brez potrebe po izpiranju. Izredne lastnosti Aloe, ki se uporablja v velikih količinah (20%), so nežni robčki še posebej primerni za čiščenje zunanje sluznice tudi v določenih obdobjih (menstruacija, menopavza) ali v določenih pogojih (plaža, bazen).

Kompaktna embalaža prihrani prostor in omogoča da Aloe robčke za osebno higieno Equilibra® preprosto hranite v torbi ali kopalnici. Idealni za potovanja in šport.

Vsebuje:

ALO VERA: Polisaharidi Aloe zagotavljajo nežnost in lajšanje nadraženosti obdelanih delov. Acemannan, ki ga vsebuje sok Aloe vere, pomaga povečati naravno zaščito kože.

MLEČNA KISLINA: Naravno prisotna v sluznici intimnih delov, ima pomembno funkcijo pri vzdrževanju fiziološkega pH kože (pH 4,5)

OGNJIČ: pomirja in mehča kožo

ČISTILNA SREDSTVA: losjon ne vsebuje alkalnega mila. Zelo nežne aktivne snovi čistijo in pomagajo ohranjati normalno ravnovesje zunanje sluznice intimnih delov.

Ginekološki testi so pokazali odlične rezultate

 

BREZ SLES, SLS IN PEG · BREZ PARABENOV · BREZ ETROLATUMA · BREZ ALKOHOLA · BREZ ALKALNIH MIL · BREZ BARVIL NEŽNO PARFUMIRANA IN BREZ ALERGENOV

943 CVG.jpg
944 - CARA_low.jpg
941 - CQMA_low.jpg
940 - CAM_low.jpg
935.jpg
936.jpg
937 Stick.jpg
934.jpg
942 - CSD.jpg
945 noge.jpg
938 getimage.jpg