top of page
Novi Logotip Ecover.png

Kdo je Ecover?

Čeprav bi vam pri Ecoverju želeli povedali vse o njihovih čistilnih sredstvih, o njihovih ekoloških certifikatih in sestavinah na rastlinski osnovi ... se zavedajo, da v bistvu niso pomembni »oni«. Pomembni ste vi ... Vse to je zaradi vas, vaše družine in sveta v katerem živite, kjer so porabili več kot 30 let, da so razvili močne, učinkovite izdelke, ki čistijo nežno.

 

Ko gre za vaš dom in družino, je nežno čiščenje pomembno, pa naj gre za pranje perila, brisanje tal, umivanje rok ali posode. Ecover izdelki ne vsebujejo kemikalij, ki jih ne želite v vašem domu.

 

Ecover izdelki so narejeni iz naravnih sestavin, na rastlinski osnovi, ki so hitro obnovljiva. Poleg tega se nenehno trudijo zagotavljati proizvodni proces s čim manj neželenimi vplivi na okolje, da se izdelki še hitreje razgrajujejo in imajo še manjši vpliv na vodotoke in življenje v njih. Še bolj pomembno pa je, da razvijajo svoje izdelke s pomočjo obnovljive znanosti: v sestavinah, razvoju in uporabi.

 

Vedo, da vam ni vseeno za okolje in vaš dom ... ampak na koncu želite poskrbeti, da je vaše perilo čisto in da vaša posoda sije. Zato so pri razvoju izdelkov posvetili enako pozornost doseganju učinkovitih rezultatov. Gre za zagotavljanje popolnega ravnotežja med zelenim in čistim!

bottom of page