top of page
ziaja_FOCUS_ON_SKIN-pisane_10-2020-02#2 - logo kopija.jpg

Ziaja Baltic Home Spa Fit 

V zadnjih letih je skrb za zdravje in dobro počutje vse pomembnejša.

Rekreacija, šport in zdrava prehrana igrajo pri tem zelo pomembno vlogo. Povezava med športom, rekreacijo in zdravjem je očitna. Vredno ga je kombinirati z ustrezno nego telesa.

BALTIC HOME SPA fit so izdelki potrebni v vsakdanji negi, ki je tudi del fit načina življenja. Imajo vlažilne, krepilne in regeneracijske lastnosti.

BALTIC HOME SPA fit je nova ponudba kozmetike Ziaja, ki bo pomagala pripraviti telo na trening in poskrbela za popolno nego po telesni aktivnosti. Izdelki s svojo edinstveno aromo manga zagotavljajo prijeten občutek svežine

• Linija BALTIC HOME SPA fit ustreza sodobnim potrošniškim trendom in ostaja skladna s trenutno filozofijo blagovne znamke Ziaja.

• Grafična zasnova izdelkov BALTIC HOME SPA fit je preprost, minimalističen dizajn, ki se navezuje na čas sprostitve na baltskih letoviščih.

• Spominja na vsakodnevne dejavnosti na svežem zraku, spodbuja vas, da posvetite čas sebi, svojemu počutju, stran od naglice življenja.

• BALTIC HOME SPA fit vključuje izdelke, potrebne za vsakodnevno nego, ki so del življenjskega sloga fit. Imajo vlažilne, krepilne in regeneracijske lastnosti.

• BALTIC HOME SPA fit je nova ponudba kozmetike Ziaja, ki bo pomagala pripraviti telo na trening in poskrbela za popolno nego po telesni aktivnosti.

• Edinstvena in izrazita dišava manga izdelkov BALTIC HOME SPA fit zagotavlja svežino in daje občutek energije.

16233 GLYCERINE BODY SCRUB.jpg
16235 MOISTURISING BODY MOUSSE.jpg
bb.jpg
16231 SHOWER GEL AND SHAMPOO.jpg
16230 MOISTURISING BODY SERUM.jpg
massage oil 2360x4130 CMYK.jpg
bottom of page