top of page
ziaja_FOCUS_ON_SKIN-pisane_10-2020-02#2 - logo kopija.jpg

Ziaja ekološki geli za prhanje & peneče kopeli 

Veganska kozmetika Ziaja temelji na sestavinah, ki varujejo kožni mikrobiom. Blage sestavine za umivanje, formule brez mikroplastike, embalaža velike prostornine: nova ponudba izdelkov Ziaja, ustvarjena s skrbjo za okolje in človeško kožo.

Ideja je povečati zavedanje potrošnikov o tem, kako lahko z rednimi dnevnimi dejavnostmi, kot so varčevanje z vodo, ločevanje in recikliranje, prispevajo k zaščiti celotnega ekosistema.

Samo 3% svetovnih vodnih virov predstavlja sladka voda, od tega je le 1% primeren za uporabo.

Pri hitrem tuširanju se porabi manj vode kot pri kopeli. Za kopel v kadi, polni vode, je potrebno približno 200 litrov, medtem ko se za 10-minutno prhanje potrebuje od 50 do 100 litrov.

 

Pralne in negovalne aktivnosti izvajamo večkrat na dan. Formule izdelkov Ziaja za prhanje in kopanje so narejene tako, da se hitreje izpirajo s telesa in tako zmanjšujejo porabo vode

VARČEVANJE Z VODO - Izdelke za kopanje in umivanje s srednjo stopnjo nastajanja pene je lažje sprati. Izdelki Ziaja vsebujejo ustrezne koncentracije površinsko aktivnih snovi, prilagojene stopnji tvorbe pene ter učinkovitosti in varnosti med uporabo.

VAROVANJE MIKROBIOMA KOŽE - Kožni mikrobiom je ekosistem, ki živi na povrhnjici in je sestavljeni iz bakterij, ki opravljajo zaščitne funkcije. Stanje mikrobioma je rezultat vsakodnevne nege kože. Novi izdelki Ziaja za prhanje in kopanje skrbijo za naravni mikrobiom in kožo.

PRISPEVEK K RECIKLIRANJU - Pri oblikovanju embalaže nove kozmetike Ziaja smo upoštevali okoljski potencial recikliranja. Material, ki se uporablja za plastenke je mogoče reciklirati. Bela barva embalaže je tudi najbolj zaželena pri reciklažnih podjetjih.

LOČEVANJE EMBALAŽE - Novi geli za prhanje in mehurčkaste kopeli so v PET embalaži. Zamaški plastenk so narejeni iz polipropilena. Vse te materiale je mogoče odvreči v zabojnike za odpadke, namenjene ločevanju kovin in plastike

GELI ZA PRHANJE 500ml
16033_SHOWER GEL FRESH TEA MINT_53999.jp
16034_SHOWER GEL ITALIAN FIG_53998.jpg
PENEČE KOPELI 500ml
95% NARAVNO.png
VEGAN.png
16037_SHOWER GEL REDCURRANT_53996.jpg
VEGAN.png
16036_SHOWER GEL MOON PITAHAYA_53997.jpg
cc.jpg
16038_EN_DE_ES_PT_CZ_SK_HU_HR_CS_BUBBLE
16039_EN_DE_ES_PT_CZ_SK_HU_HR_CS_BUBBLE
16042_EN_DE_ES_PT_CZ_SK_HU_HR_CS_BUBBLE
bottom of page