top of page
Novi Logotip Ecover.png

Na kaj so pri Ecoverju posebej ponosni

Pri Ecoverju ljubijo naš planet

 

 • Njihova tovarna v celoti deluje na zeleno elektriko, proizvedeno z vetrnimi elektrarnami, plimovanjem  in drugimi naravnimi viri, ki nam jih dobavljajo lokalne zelene elektrarne

 • Motorji v mešalnih posodah lahko zmešajo 25 ton Ecover tekočine, ampak samo z uporabo elektrike, ki bi bila dovolj za delovanje nekaj likalnikov.

 • Prašiči vzdržujejo cevi čiste. Da, imajo stiskajoče pripomočke - imenovane prašiči - ki so tako učinkoviti pri prehodu skozi cevi, da se znebijo še zadnje kaplje izdelka ... in jih pogosto ni treba več spirati.

 • Imajo lastno zelo zeleno (no, pravzaprav je rdeča), živo streho. Deluje kot izolacija skozi vse leto, tako, da ne potrebujejo ogrevanja ali klimatizacije, ker temperatura nikoli ne pade pod 4 ° C in se nikoli ne dvigne nad 26 ° C.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pri Ecoverju imajo radi ljudi in živali

 

 • Radi imajo živali, tako kot vi. In ko udejanjajo to, za kar se zavzemajo, je razvidno, da so proti poskusom na živalih ... poleg tega obstaja dovolj alternativnih metod za razvoj izdelkov za čiščenje

 • Uporabljajo edinstven model pri zagotavljanju dobre učinkovitosti in minimalnega ekoliškega vpliva vsakega našega izdelka. Ni vam potrebno verjeti na besedo: to je storil in potrdil neodvisni organ certificiranja VINCOTTE. Model uporabljajo kot merilo pri ustvarjanju vsakega novega izdelka. Vedno pa imajo v podzavesti, da lahko naredijo še korak naprej.

 • Vedo, da obstaja velika množica nerazgradljivih kemikalij, tako, da so ustvarili svoj seznam umazanih surovin, kot so LAS, fosfati, ftalati, belila na bazi klora, amoniak. Preverite sezname sestavin vaših čistil in preverite, če ne škodujete vašemu zdravju in naravi s temi nepotrebnimi kemikalijami.

 • Navdušeni so nad hibridnimi vozili tako kot zvezniki Leonardo di Caprio in Cameron Diaz.  V resnici je več kot 35% Ecoverjevih službenih vozil hibridov. Lepo izgledajo in, kar je najpomembneje, pomagajo zmanjšati izpuste CO2. Ljubijo kolesarjenje na delo in nudijo zaposlenim višje nagrade za njihovo delo, s tem pa jim omogočijo nakup lastnih koles. Veliko dela, ki pa se izplača.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

bottom of page