top of page

Merz Consumer Care Austria GmbH

Merz Consumer Care Austria je podjetje, ki jel uspešnega koncerna Merz-Gruppe s sedežem v Frankfurtu. Merz Austrija ponuja tržišču številne inovativne izdelke, ki sestavljajo kar nekaj pomembnih blagovnih znamk. Vsi izdelki skrbijo za izboljšanje kvalitete življenja.

Osnovni razvoj izdelkov in proizvodnja zasnovana na najvišjih standardih kvalitete tvorijo osnovo uspehom podjetja Merz. Z inovativnimi novimi izdelki kontinuirano izboljšujejo svojo pozicijo na velikem številu tržišč v Evropi, pa tudi širše

 

Pod blagovno znamko tetesept® ponuja Merz Consumer Care Austria širok asortiman izdelkov, ki se odlikujejo s povezanostjo tradicionalnih naravnih zdravilnih sestavin in modernega znanstvenega znanja. tetesept® asortiment obsegajo zdravilne in wellness kopeli ter izdelki za prhanje in kopanje.

 

Na področju kemičnega odstranjevanja dlak, razvijajo pri Merz Consumer Care Austria inovativne in edinstvene izdelke pod blagovno znamko depilan®.

 

Pod blagovno znamko burgit footcare® ponuja Merz Avstrija tudi na področju nege nog visoko kvalitetne in izjemno učinkovite izdelke.

 

Poleg omenjenih blagovnih znamk, ponujajo pri Merz Consumer Care Austrija še nekaj blagovnih znamk najvišje kakovosti. Najbolj poznane so: : Savoderm med®, Pantogar®, Merz Spezial®,  Beauty Dragees®  in Dismenol®.

 

 

bottom of page